Ontmoetingsconcert Harmonieën van Hoop

Bijzonder concert op 27 en 28 juni: harmonieën van hoop

met muziek van Letse Ozolini familie en bijbelverteller Ruth Kruijshoop

27 juni, 19.30 uur

Doopsgezinde Kerk

Wolweverstraat 9, Zwolle

Parkeren op bijv. het parkeerterrein Burg. Van Roijensingel

28 juni, 19.30 uur

Gasthuiskerk

Achterstraat 11, Hattem

Parkeren bij de haven of op de Bleek

Belevingstuin Petralien organiseert een mooie ontmoeting waar je zeker bij moet zijn. Een concert met een bijzonder karakter. Muziek, afgewisseld met bekende en onbekende bijbelverhalen. De toegang is gratis, een bijdrage voor de belevingstuin in opbouw is heel erg welkom.

Zeg je Ozolini uit Letland, dan zeg je muziektalent. Oma speelt orgel en piano, pa speelt cello, ma ook. Dochter van 11 speelt viool, haar zus van 8 piano. Alleen zoon van 3 doet even niet mee, nu niet althans. Tante speelt dwarsfluit. Opa fungeert als manager. Muziek om hoop uit te putten.

Zeg je Ruth Kruijshoop, businesscoach uit Hengelo, dan zeg je rasverteller. Van bekende, maar zeker ook van onbekende bijbelverhalen. Ogenschijnlijk uit de losse pols, maar o zo doordacht. Over mensen, over God, over trieste, maar ook over mooie geschiedenissen.. Verhalen, om hoop uit te putten.

Hoe komt een Letse familie voor een concert in Zwolle en Hattem terecht? En waarom gaat een gecertificeerd businesscoach bijbelverhalen vertellen? Dat vertellen wij tijdens het concert.

Je krijgt dan ook informatie over de belevingstuin, een ontspanningsplek voor kinderen met een beperking. De tuin is nog niet klaar en er is nog geld nodig. Een brochure met bankgegevens ligt klaar.

Als je niet bij het concert kunt zijn, dan wilt je vast financieel helpen om de belevingstuin te realiseren. Je kunt nu al geld overmaken op bankrekening NL53ABNA0107729067 t.n.v. Stichting Belevingstuin Petralien.

Iedereen is welkom! Familie, vrienden, buren, kennissen, iedereen die van mooie muziek en verhalen houdt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.