Stichting Belevingstuin Petralien; de kickoff

In vogelvlucht:

Harry dacht al bijna van het begin mee en regelt veel achter de schermen. Jente van de gemeente Hattem nam de moeite om zelf te komen kijken. Ze denkt goed mee. Robert wilde wel een bouwtekening maken die nodig was in het vergunning traject bij de gemeente. Jan bood zijn hulp aan voor het geval er grondwerk moest worden gedaan. Johan begon spontaan een sponsoractie in Wezep. En dan Eleny, Karolien, Annieke, Gerjanne, Lenie, Alies, Grietje, Marlene, Liena, Alette, Mirjam, Anki en Marloes. Zij organiseerden een kledingbeurs waarvan de opbrengsten te goede komen aan het werk van de stichting. Lenie wilde ook wel meekijken met het opzetten van een boekhouding.

Mirjam hielp ons contact te leggen met de bedrijvenverenigingen in Hattem. Martijn was direct bereid om onze website te maken en zie hier het resultaat. Anne was enthousiast over zo’n mooi project. Hij maakt ruimte om penningmeester te worden door andere activiteiten te verminderen. Sascha bood spontaan aan om iets te schrijven voor de Stentor en het AD. En Monique gaf adviezen en stimulansen. Angela en Marloes stonden voor ons klaar om iets in de Hattemer te schrijven. En Gonny maakt voor ons mooie foto’s voor op de website en de folder. We waren blij met Hil, die bereid om ons te helpen de stichting officieel op te richten.  

Kortom, zoveel mensen die belangeloos hebben geholpen. Wat geeft dat een energie. Wat zouden me moeten zonder hun hulp. We hopen ook in de toekomst op de steun van velen.  

Mensen, bedankt allemaal, voor wat jullie in 2021 voor ons het werk van de stichting hebben betekend.

Waarom een stichting?

Ja, wij zijn een stichting geworden. Waarom? Nou, omdat het een serieus project is dat met zorgvuldigheid moet worden aangepakt. Het gaat allang niet meer alleen om Petralien. Het gaat nu om een aanbod voor kinderen met een beperking in de wijde omgeving van Hattem.

We willen een verantwoorde speeltuin ontwerpen en bouwen. Omdat vele sponsors ons helpen om de speeltuin te betalen, willen we een betrouwbare organisatie vormen. Elke euro moet goed en verantwoord worden besteed. Daarom hebben we een deskundige penningmeester. Daarom ook hebben we statuten gemaakt waarin een gezond en verstandig bestuur van de stichting is geborgd. We willen transparant zijn als stichting. Daarom zult u ook regelmatig informatie kunnen vinden over de stand van de financiën: over binnengekomen sponsorgelden, over de besteding er van, over de voortgang van het project. Op deze plaats houden we je op de hoogte.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.