Wilco Kroes
Initiatiefnemer
Ik ben in Hattem geboren en opgegroeid. Ik ben getrouwd met Virginie en heb zeven kinderen in een samengesteld gezin. Drie van de kinderen wonen zelfstandig en vier wonen er bij ons thuis. Daaronder ook Petralien, de dochter van Virginie. Ik ben opgeleid als elektrotechnicus. Ik ben zeer enthousiast over dit project.

In mijn werk voor zorginstelling Viattence ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van alle technische installaties in drie tehuizen.

Mijn opleiding is dus elektrotechniek. Maar ik beschik ook over andere vaardigheden. Het huis waar we nu in wonen heb ik bijna van de grond af opgebouwd. En ook daarvoor had ik – al dan samen met anderen, al meerdere huizen gebouwd, voor mezelf en voor familieleden. Zo heb ik mij de andere bouwvaardigheden eigen gemaakt: het metselen en timmeren. Door deze ervaringen kan ik nu het overgrote deel van de belevingstuin in eigen beheer bouwen. Maar ik ben wel erg blij dat er diverse vrijwilligers zich hebben aangeboden om mij te helpen.  

In het verleden heb ik gevoetbald. Sinds ik rugproblemen heb kan dat niet meer. Om gezond te blijven fiets ik met regelmaat een rondje.  

Mijn hobby is het fokken van vogels. Ik wil de vogels een plaats te geven in de belevingstuin, in het dierenverblijf.  

Bel me terug
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.