Willemijn Nijhoff
Mijn naam is Willemijn Nijhoff en ik ben werkzaam bij OC De Twijn in Zwolle. Ik zet mij graag in als ambassadeur voor Stichting Belevingstuin Petralien. Als Orthopedagoog hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van de belevingstuin.

Even voorstellen.

 

Mijn naam is Willemijn Nijhoff en ik ben werkzaam bij OC deTwijn. Ik ben daar coördinator van uitstroomprofiel dagbesteding. Binnen ons uitstroomprofiel hebben we 8 groepen, met leerlingen tussen de 4 jaar en 18 jaar. Ik vind het belangrijk om onze leerlingen voor te bereiden om hun plek in de maatschappij.

Ik ben woonachtig in de omgeving van Zwolle. Mijn man en ik wonen aan de rand van een klein dorp. Naast mijn werkzaamheden op de Twijn, zit ik in de maatschappij van ons melkveebedrijf. Daarnaast ben ik RvT lid van de school bij ons in het dorp, en van de scholengroep IJsselrijk.

If a child can’t learn the way we teach, maybe we should teach the way the learn. Dat is mijn motto voor het onderwijs.

Alle leerlingen hebben recht op onderwijs. Onderwijs is bijons een breed begrip. Leren is veel meer dan leren lezen en rekenen. Leren doe je samen, je leert van elkaar en met elkaar. Je leert door veel te doen, te spelen en te ontdekken. Onze leerlingen leren niet uit boekjes, maar door te doen, te beleven en te ervaren.

 

Bel me terug
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.